Telefoon van man gestolen

woensdag 1 oktober 2014

Woerden - Maandagavond 29 september werd een smartphone van een man gestolen. De politie zoekt getuigen.

Rond 20.15 uur meldde een 21-jarige man uit Amsterdam datzojuist zijn smartphone was gestolen vanaf de Madeliefweide. Via eeninternetsite had hij een afspraak gemaakt om zijn smartphone te verkopen. Toende koper de telefoon in zijn handen had, rende hij ervandoor.Hijsprongachterop bij een wachtende bestuurder met een bromscooter en hettweetalreed weg. In de omgeving zochten agenten naar de verdachten en ookBurgernet werd ingezet. De verdachten werden niet aangetroffen.

Signalementen

De verdachte die de telefoon wegnam, heeft een lichtgetintehuidskleur, is tussen de 16 en 20 jaar oud, ongeveer 1.70 meter lang met een bolgezicht en normaal postuur. Hij droeg een zwarte bodywarmer, een grijs shirt metlange mouwen en een zwarte joggingbroek. De bestuurder van de bromscooter islicht getint, tussen de 20 en 25 jaar, met een lengte van 1.80 en 1.85 meter.lang en heeft lang donker haar. Hij droeg een zwarte jas.

Het tweetal reed weg op een zwarte bromscooter, merk Piaggio, met een middelhoogwindscherm. Het viel op dat de koplamp niet brandde en dekentekenplaatverlichting stuk was.

Informatie melden

Een ieder die meer informatie heeft over deze diefstal, wordtgevraagd contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem reageren, kan via MeldMisdaad Anoniem 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden