Beanbag en tasergun ingezet bij aanhouding

maandag 18 mei 2009

Het Arrestatieteam hield zondagochtend 17 mei in een woning aan de Tournoysstraat een verwarde man aan met gebruik van een beanbag en een tasergun.
Die morgen rond 07.05 uur krijgt de politie de melding dat een 30-jarige man uit Nieuwegein zich in een woning aan de Tournoysstraat bevindt en weigert die te verlaten. Ter plaatse spreken agenten met de bewoner. Hij verklaart dat de man bij hem op bezoek is, maar niet weg wil gaan en met een mes binnen zit. Agenten zien de verdachte op het balkon van de woning staan. Hij houdt verschillende messen tegen zijn eigen keel en komt zeer verward over. Agenten maken contact met de man en proberen hem te bewegen de messen weg te leggen. Na enkele uren onderhandelen blijft de man dat echter weigeren. De politie besluit dan het Arrestatieteam in te zetten. Het Arrestateam schiet een beanbag tegen de man. Wanneer dat niet het gewenste resultaat blijkt te hebben, tasert het Arrestatieteam de man. Dat heeft w l het gewenste resultaat. Het Arrestatieteam krijgt de man onder controle en brengt hem geboeid over naar het arrestantencomplex in Houten.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden