Bodegraven - Insluiper op heterdaad aangehouden

woensdag 7 oktober 2009

Na diverse meldingen te hebben gekregen over een insluiper die actief was geweest in de Gravenstein, Dronenpark en de Statenlaan ging de politie surveilleren in de buurt.
Toen er op maandag 5 oktober omstreeks 20.15 uur een melding vanuit de Emmakade kwam, ging de politie direct ter plaatse. De 27-jarige verdachte kwam toen een tuin uitgelopen en omdat hij voldeed aan het opgegeven signalement werd hij aangehouden. Bij de aanhouding kwam er een laptop onder zijn jas vandaan. Deze was eigendom van een bewoner aan de Emmakade. Hij was net zijn kinderen naar bed aan het brengen toen hij een deur hoorde dichtslaan. Later zag hij dat zijn laptop miste. Eerder die avond om 18.50 uur was de man het huis van een 20-jarige vrouw ingeslopen. Zij was boven en toen zij naar beneden ging, zag zij nog net hoe een man haar huis uitliep. Ze vertrouwde het niet en liep achter de man aan. Hij bleek haar tas in zijn handen te hebben. De vrouw vroeg de tas terug en kreeg deze ook van de man. Daarna werd de politie gewaarschuwd. 1-1-2, daar pak je ook daders mee Als u getuige bent van een diefstal, bel dan direct met 1-1-2. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. 1-1-2 daar pak je dus ook daders mee. Kijk voor meer info op: www.1-1-2heterdaad.nl.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden