Man bedreigt een stel en agenten

dinsdag 9 juli 2013

Woerden - Een man bedreigde op maandagavond 8 juli een man en een vrouw. Later bedreigde hij ook agenten.

Rond 22.45 uur kreeg de politie de melding dat een man op hetHerikveld op straat mensen met de dood zou hebben bedreigd. Agenten gingen terplaatse en zochten in de omgeving naar hem. Zij zagen de verdachte, een29-jarige man uit Woerden, daar in een brandgang lopen en hielden hem aan. Bijhet overbrengen naar het politiebureau gedroeg de verdachte zich zeer agressief.Hij schreeuwde, schold de agenten de huid vol, bedreigde hen verbaal met dedood, schopte tegen een portier en wilde hen bespugen. Hij maakte het zo bont,dat de agenten zich genoodzaakt zagen met de auto te stoppen om hem ondercontrole te brengen. Vervolgens werd hij direct overgebracht naar het regionalecellencomplex in Houten en daar vastgezet.

Meerdere aangiften

De Woerdenaar had op het Herikveld een 22-jarige vrouw en haar35-jarige vriend, beiden uit Woerden, met de dood bedreigd. Zij waren bekendenvan elkaar. Hij had eerder op de avond de vrouw kennelijk zonder enigeaanleiding op straat een zet gegeven, waardoor zij was gevallen. Het stel wasdaarover verhaal gaan halen. Zij deden aangifte van bedreiging. Ook de agentendeden aangifte van de bedreigingen en beledigingen. Tegen de verdachte wordtproces-verbaal opgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden