Snelkrakers vluchten over A12

maandag 13 mei 2013

Woerden / Delft - Snelkrakers gingen er in de nacht van zondag 12 op maandag 13 mei met hoge snelheid over de A12 vandoor.

Rond 02.45 uur kreeg de politie een melding over een inbraak bijeen kledingwinkel aan de Voorstraat. Meerdere politie-eenheden gingen terplaatse. Agenten die over de Stationsweg die kant op reden, zagen een auto methoge snelheid vanaf het centrum komen. De agenten gingen direct achter de autoaan. De achtervolging leidde via de provinciale weg N458 (Rietveld) naarBodegraven. Daar reed de auto de A12 op in de richting van Den Haag. Door deverdachten werd zeer hard gereden en agenten konden ondanks hun snelheid van 190km/u de auto niet bijhouden en verloren de wagen uit het zicht.

Van de weg geraakt

Een politie-eenheid stond ter hoogte van afslag Zevenhuizen. Deagenten zagen de verdachten op hoge snelheid rijden en gingen erachteraan. Deachtervolging leidde naar de A4, waar weer door de zeer hoge snelheid het zichtop de verdachten werd verloren. Meerdere politie-eenheden keken in de omgevingnaar de auto uit. Agenten troffen op de Schieweg in Delft de auto verlaten aan.Het voertuig was daar van de weg geraakt en in het water van de Schieterechtgekomen. De auto is in beslag genomen.

Getuigenoproep

Bij de inbraak bij de kledingzaak bleek een partij kleding tezijn gestolen. In de buurt van de plaats waar de auto het water in was gereden(Schieweg, Delft), waren volgens een getuige vlak daarna meerdere auto?s methoge snelheid weggereden.

Getuigen van de inbraak en van de vlucht van de auto?s vanaf de Schieweg, wordenverzocht contact op te nemen met de politie in Woerden op 0900-8844 of via MeldMisdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden