Succes Burgernet: vermist meisje terug

dinsdag 8 november 2011

De politie zet zaterdagmiddag 5 november met succes Burgernet in op zoek naar een vermist meisje van zes jaar. De kinderen van een alerte deelnemer aan Burgernet herenigen het vermiste meisje binnen een uur na de start van de actie met haar verontruste ouders.
Die middag rond half vier krijgt de politie een melding over een zesjarig meisje uit Woerden. Zij wordt sinds 's morgen half twaalf vermist. De politie zet meteen meerdere eenheden in om het kind te zoeken. De centralist van de politiemeldkamer start een actie met Burgernet op. Agenten gaan met een foto van het vermiste meisje de wijk in. Andere agenten bellen alle klasgenootjes van het meisje. De politie vraagt assistentie van een helikopter. Een vader loopt met zijn kinderen in het centrum. Hij krijgt dan een melding van Burgernet op zijn mobiele telefoon. Later als ze thuiskomen zien de kinderen het vermiste meisje op straat. Ze gaan met haar naar haar verontruste ouders. Het meisje is rond 16.30 uur weer thuis. Ze was bij een vriendje van school gaan spelen. Dat vriendje is geen klasgenootje van haar. De meldkamer be indigt de actie met Burgernet. De helikopter kan ergens anders heengaan.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden