Aanhoudingen voor bezit van inbrekerswerktuig

maandag 21 oktober 2013

Bodegraven /Alphen aan den Rijn - De politie heeft zaterdag 19 oktober even na 03.00 uur vier Gouwenaren van tussen de 20 en 27 jaar aangehouden voor het hebben van een inbrekerswerktuig.

De politie kreeg de melding dat er werd ingebroken in een woningaan de Noordzijde in Bodegraven door twee personen. Agenten reden naar dezelocatie en hoorden onderweg dat de personen al weer vertrokken waren. De agentenzagen een auto vanaf de Europaweg rijden en besloten deze te volgen. De autoreed de N11 op in de richting van Leiden. Op de Leidse Schouw in Alphen werd deauto staande gehouden en gecontroleerd. Na het aantreffen van eeninbrekerswerktuig werden de vier aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Inbrekerswerktuigen

Veel gemeenten hebben in de Algemene Plaatselijke Verordeningopgenomen dat het niet is toegestaan om werktuigen te vervoeren waarmee eeninbraak gepleegd kan worden. De aanpak van woninginbraken heeft hoge prioriteitbij de politie. Daarom controleert de politie veel en treedt streng op tegen hetovertreden van dat verbod.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden