Inbrekers gaan ervandoor

vrijdag 19 juli 2013

Montfoort - Een bewoonster betrapte op donderdagochtend 18 juli twee inbrekers. Zij gingen er op een scooter vandoor.

Rond 09.20 uur kwam de 73-jarige bewoonster van een woning aande Knollemanshoek thuis. Zij hoorde gestommel in haar slaapkamer en gingpoolshoogte nemen. Daarbij zag zij een inbreker in de slaapkamer staan en eenandere bij het slaapkamerraam. De inbrekers renden weg, sprongen op de oprit opeen rode scooter en gingen ervandoor in de richting van de Provincialeweg. Eenbuurman zag de twee ervandoor gaan en belde 1-1-2. Aan de hand van hetsignalement zochten agenten in de omgeving naar de inbrekers, maar zij werdenniet meer aangetroffen. De twee bleken onder andere sieraden uit de woning tehebben gestolen.

Signalementen

Bestuurder: blanke jongeman, 20-25 jaar, stevig postuur en hijdroeg een blauw shirt;

Passagier: blanke jongeman, 20-25 jaar, stevig postuur en hijdroeg een wit shirt met horizontale zwarte strepen. Het tweetal ging ervandoorop een rode scooter.

Getuigenoproep

Aan getuigen van de inbraak en aan mensen die de inbrekers op ofin de omgeving van de Knollemanshoek hebben gezien of hen menen te herkennen,wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Montfoort op telefoonnummer0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden