Inbrekers op heterdaad betrapt en aangehouden

maandag 27 maart 2017

Woerden - Op zaterdag 25 maart werden twee verdachten aangehouden nadat zij vermoedelijk een woninginbraak hadden gepleegd. De politie doet onderzoek naar het duo.

Rond 15.10 uur kwam een melding van een woninginbraak aan de Vosseschanslaan. Meerdere agenten gingen erheen en zochten in de omgeving naar de verdachten. Bij de Utrechtseweg werd een jongen aangetroffen die voldeed aan het signalement van één van de inbrekers. De 17-jarige verdachte uit Woerden werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Ook op de Vosseschanslaan ter hoogte van een tunneltje werd een jongen gevonden, waarvan het signalement overeenkwam met dat wat getuigen hadden doorgegeven. Hij bleek een horloge in zijn bezit te hebben die was gestolen bij een woninginbraak eerder deze maand aan De Savornin Lohmanlaan. De verdachte, 16 jaar uit Woerden, werd aangehouden.

De politie doorzocht de woningen van de verdachten en trof spullen aan die te herleiden zijn naar verschillende woninginbraken. De verdachten worden hierover verhoord.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden