Verdachten van woninginbraak aangehouden

vrijdag 2 oktober 2015

Bodegraven - De politie heeft vrijdag 2 oktober om 10.30 uur twee mannen van 23 en 51 jaar, zonder vaste verblijfplaats, aangehouden op verdenking van inbraak in een woning aan de Veenrode.

De politie kreeg om 10.10 uur de melding dat er twee mannen aan het inbreken waren bij de woning. De mannen waren daarna weggelopen over het parkeerterrein. Meerdere agenten hebben vervolgens bij de Broekveldselaan/Gruttoplein uitgekeken naar verdachte personen. Daar zouden de daders zijn weggerend en in een auto zijn gesprongen. Op de Dronenweg zagen agenten twee mannen lopen die erg schrokken bij het zien van de politie. De mannen werden aangesproken en waren buiten adem. De mannen bleken te voldoen aan de signalementen en werden aangehouden voor de inbraak. Een getuige had gezien dat de mannen kort daarvoor een autosleutel over een hek hadden gegooid. De sleutel is aan de agenten overhandigd. De politie doet verder onderzoek.

Als u getuige bent van vernieling, inbraak of diefstal dan kunt u 1-1-2 bellen. Want bij dit soort situaties telt iedere seconde. Veel mensen denken dat het nummer alleen bedoeld is als er mensenlevens op het spel staan, terwijl het nummer gebeld kan worden in alle gevallen wanneer elke seconde telt. Door te bellen bij heterdaadsituaties wordt de kans groter dat de daders gepakt worden. ‘1-1-2 daar pak je dus ook daders mee.

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden