Man met geweld beroofd

maandag 17 november 2014

Woerden - Een bewoner van een begeleid wonenproject is zaterdag 27 september slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving. Hij liep enkele lichte verwondingen op.

Rond 02.30 uur hoorde enkele getuigen tumult op het Wederikvelden alarmeerde de politie. Agenten gingen daar naar toe en uit onderzoek bleekdat een tot nu toe onbekende man een woning was binnengedrongen en metgebruikmaking van geweld geld had buitgemaakt.

Signalement verdachte

De verdachte is eenblanke man van mogelijk 21 jaar. Na deberoving fietste hij weg in de richting van het Vogelwikkeveld.

Oproep getuige(n)

Heeft u iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met ditmisdrijf en u heeft nog niet met de politie gesproken, neemt u dan alstublieftkontakt op via het telefoonnummer 0900-8844 of bel naar Meld Misdaad Anoniem via0800-7000 als u liever anoniem wilt blijven.

Bureau Hengeveld

In de uitzending van het opsporingsprogramma Bureau Hengeveldvan RTV-Utrecht wordt aanstaandewoensdag 19 november aandacht besteed aan dezeberoving.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden