Woerden | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Vechtpartij: zes aanhoudingen

mishandeling / vechtpartij

Woerden - Agenten hielden na een vechtpartij op maandagavond 20 mei zes mannen aan.

Rond 22.00 uur kreeg de politie de melding dat er in eenverenigingsgebouw aan de Steinhagenseweg enkele mensen ruzie zouden hebben endat de sfeer erg grimmig zou zijn. Terwijl agenten onderweg waren, kwam demelding dat de ruzie was uitgemond in een vechtpartij. Ter plaatse troffenagenten een groep van rond de twintig man aan, waarbij over en weer werdgetrokken en geduwd.

Aanhoudingen

De agenten haalden meerdere vechtende mensen uit elkaar, waarbijzij uiteindelijk zes mannen, allen afkomstig uit Woerden, aanhielden. Tweemannen van 46 en 52 jaar voor mishandeling van een agent en jongemannen van 22en 23 jaar voor niet voldoen aan bevel of vordering. Tevens werden twee21-jarige aangehouden.

Letsel

Beide 21-jarigen waren de aanleiding tot het conflict. Zijhadden woorden gekregen met een 49-jarige man uit Woerden, waarbij n van detwee de 49-jarige man verbaal met de dood bedreigde en hem aanviel. De andere21-jarige bemoeide zich er vervolgens ook mee, waarna de vechtpartij ontstond enn van de twee gebruik maakte van een glas. Het 49-jarige slachtoffer deedaangifte van zware mishandeling. Hij had door het glas letsel aan zijn handopgelopen. Alle verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht en tegen henwordt proces-verbaal opgemaakt.

Soortgelijke berichten

Drie aanhoudingen na vechtpartij
De Koog

Aanhoudingen bij vechtpartij
Utrecht

Aanhoudingen na vechtpartij
Zwolle

Drie aanhoudingen na vechtpartij
Winschoten

Drie aanhoudingen na vechtpartij
Stavenisse

Vechtpartij in Roosendaal, drie aanhoudingen
Roosendaal

Aanhoudingen na vechtpartij om diefstal
Groningen

Vijf aanhoudingen na vechtpartij en steekincident
Rotterdam

Aanhoudingen in drugsonderzoek
Enschede

Aanhoudingen na geweld
Groningen

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio