Vechtpartij: zes aanhoudingen

dinsdag 21 mei 2013

Woerden - Agenten hielden na een vechtpartij op maandagavond 20 mei zes mannen aan.

Rond 22.00 uur kreeg de politie de melding dat er in eenverenigingsgebouw aan de Steinhagenseweg enkele mensen ruzie zouden hebben endat de sfeer erg grimmig zou zijn. Terwijl agenten onderweg waren, kwam demelding dat de ruzie was uitgemond in een vechtpartij. Ter plaatse troffenagenten een groep van rond de twintig man aan, waarbij over en weer werdgetrokken en geduwd.

Aanhoudingen

De agenten haalden meerdere vechtende mensen uit elkaar, waarbijzij uiteindelijk zes mannen, allen afkomstig uit Woerden, aanhielden. Tweemannen van 46 en 52 jaar voor mishandeling van een agent en jongemannen van 22en 23 jaar voor niet voldoen aan bevel of vordering. Tevens werden twee21-jarige aangehouden.

Letsel

Beide 21-jarigen waren de aanleiding tot het conflict. Zijhadden woorden gekregen met een 49-jarige man uit Woerden, waarbij n van detwee de 49-jarige man verbaal met de dood bedreigde en hem aanviel. De andere21-jarige bemoeide zich er vervolgens ook mee, waarna de vechtpartij ontstond enn van de twee gebruik maakte van een glas. Het 49-jarige slachtoffer deedaangifte van zware mishandeling. Hij had door het glas letsel aan zijn handopgelopen. Alle verdachten zijn naar het politiebureau overgebracht en tegen henwordt proces-verbaal opgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden