Bejaarde vrouw van tas beroofd

zaterdag 15 februari 2014

Woerden - Een jongeman beroofde op vrijdagmiddag 14 februari een bejaarde vrouw van haar tas.

Rond 13.50 uur fietste een 75-jarige vrouw uit Woerden over DeOvertoom. Zij had haar tas in een mandje voor op de fiets. Een jongeman op eenfiets haalde haar in, griste vervolgens haar tas uit het fietsmandje en gingervandoor. Het slachtoffer fietste nog achter hem aan en zag dat hij vanaf DeOvertoom de brug linksaf nam en het Amsteloord op reed in de richting van hetWaaloord. Daar verloor zij het zicht op hem.

Tas terug

Meerdere agenten zochten in de omgeving naar de straatrover ende politiemeldkamer startte een Burgernetactie, maar dat leidde niet naar deverdachte. Rond 14.30 uur spraken vier jongens agenten op de Iepenlaan aan. Zijhadden van de Burgernetactie gehoord en waren in de omgeving gaan zoeken.Daarbij hadden zij de tas van het slachtoffer in struiken aan het Waaloordgevonden. Buiten de portemonnee bleken daar alle spullen van het slachtoffer nogin te zitten. Agenten gaven haar de tas terug.

Getuigenoproep

De straatrover is een jongeman van rond de 18 jaar, bruinegelaatskleur, rond de 1.60 meter lang. Hij droeg donkere kleding en had een mutsop. Aan getuigen van de straatroof en aan mensen die menen de verdachte teherkennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie in Woerden optelefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden