Verdachten aangehouden na schietincident

zondag 28 september 2014

De Meern - Zaterdag 27 september rond 23.30 uur zijn er negen verdachten aangehouden op de Rotte en de Lochemseberg nadat er werd gemeld dat er was geschoten op straat. Vijf verdachten zijn inmiddels in vrijheid gesteld, het incident blijkt zich in de relationele sfeer af te spelen.

Die avond belde een bewoner van de Lochemseberg dat hij tijdenshet uitlaten van zijn hond op straat beschoten was. Het slachtoffer, datwonderwel niet gewond raakte, wist zich uit de voeten te maken en zijn woning inte vluchten. Gealarmeerde politieagenten troffen tijdens het aanrijden op deRotte twee voertuigen aan met personen erin die vermoedelijk met hetschietincident te maken hadden. Door middel van een zogeheten uitpraatprocedurewisten de agenten de inzittenden aan te houden. Ook op de Lochemseberg werdenpersonen in een derde voertuig aangehouden. In de loop van de nacht werd naonderzoek duidelijk dat het slachtoffer zich onder de aangehouden verdachtenbevond. Hij en een viertal andere aangehouden personen werden daarna in vrijheidgesteld. Op dit moment zitten er nog vier verdachten vast. In de nacht werd erdoor specialisten van Forensische Opsporing een sporenonderzoek op de tweelocaties uitgevoerd. Rechercheurs hebben het schietincident in behandeling enonderzoeken de toedracht en de individuele betrokkenheid van de aangehoudenverdachten.

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden