Politie zoekt automobilist witte auto en getuige(n) ongeval

donderdag 10 juli 2014

Harmelen - De politie onderzoekt een ongeval op zaterdag 21 juni op de Dorpsstraat waarbij een vrouw op een fiets en een onbekend gebleven automobilist(e) zijn betrokken. De vrouw raakte gewond en moest naar het ziekenhuis.

Rond 16.30 uur fietste de 44-jarige vrouw uit Utrecht over deDorpsstraat en haalde een automobilist(e) in een witte auto de vrouw in. Hetvermoeden bestaat dat de vrouw is aangetikt door de rechterbuitenspiegel vandeze auto met gevolg dat de vrouw ten val kwam.Omstanders schieten te hulp

Omstanders zagen de vrouw vallen en schoten te hulp. Zijverplaatsten de fiets en brachten de gewonde vrouw een nabij gelegen woningbinnen. Ambulancepersoneel verleende de vrouw eerste hulp en na stabilisatiewerd zij naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat de vrouw haar arm hadgebroken en moest worden geopereerd.

Melden bij politie

De politie roept de onbekende automobilist(e) op om zich temelden via het telefoonnummer 0900-8844 of op het politiebureau in Woerden voorhet opnemen van een verklaring. Ook getuige(n) die de politie nog niet heeftgesproken, worden gevraagd kontakt op te nemen.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden