Politie zoekt getuigen van vrijheidsberoving automobilist A12

woensdag 19 juli 2017

Reeuwijk - De politie is een onderzoek gestart nadat dinsdag 18 juli, omstreeks 09.15 uur, op de afslag Reeuwijk langs de A12 een automobilist een bestelbus in werd gedwongen door twee gemaskerde mannen.

Het slachtoffer reed in zijn witte bestelbus over de A12 van Utrecht in de richting van Gouda. Net voor de afslag Reeuwijk kreeg de bestuurder van de bestelbus een transparant "politie volgen" teken van een donkere personenauto. Hieraan gaf de bestuurder gehoor en waarop hij de donkere personenauto volgde op de afrit Reeuwijk, via de rotonde op de N459 terug richting Bodegraven. Dit is de Parallelweg langs de A12 ter hoogte van de McDonalds. Net voorbij de rotonde kwamen beide voertuigen tot stilstand in de berm. Uit de donkere personenauto stapten twee gemaskerde mannen. Zij dwongen de bestuurder van de bestelbus om achter in zijn bus plaats te nemen waarop de bus vertrok. In de omgeving van de Bilt werd het slachtoffer uit de bestelbus gezet waarop hij direct om hulp riep. Dinsdagavond 18 juli werd de bus in de omgeving van de Bilt teruggevonden.

De politie komt graag in contact met mensen die getuigen zijn geweest van deze vrijheidsberoving, of die meer informatie hebben over deze zaak. Hebt u meer informatie? Neem dan contact met de districtsrecherche Alphen aan den Rijn – Gouda via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Woerden | 112 alarmeringen Woerden | Goedkoop Tanken in Woerden | Supermarkten in Woerden | Weerbericht Woerden